Условия за ползване

 

Условия за ползване

Общи условия за ползване на страницата www.questionrooms.bg и игрите предоставени от Куестон ООД важат за всички посетители на САЙТА и трябва да бъдат прочетени внимателно преди ползването му.

1. Всяка резервация за игра организирана от КУЕСТОН ООД е валидна, само когато се обработва от същите.

2. КУЕСТОН ООД не носи никаква материална или лична отговорност за щети причинени на участниците в следствие на неправилно ползване на играта или неспазване на правилата.

3. Всеки участник носи собствена отговорност при играта и участва на своя воля.

4. Забраняват се всякакви записи (аудио и видео) на територията на обекта.

5. КУЕСТОН ООД не носи отговорност за данни свързани с платежни инструменти.

6. Интериорният дизайн, загадките, както и техните меганизми са под авторското право на КУЕСТОН ООД

7. На територията на обекта не се допускат хора под влиянието на алкохол или наркотици, като резервацията им ще бъде считана за отменена без право на върнат депозит (ако има такъв).

8. Не се допуска внасянето на храни и напитки на територията на Стаята.

9. Трябва да представите имената на лицето направило резервацията и е възможно е да бъдетете помолени да потвърдите телефонния му номер на и/или email адресът.

10. Деца под 10 години трябва да бъдат с придружител.

11. При умишлено причинени материали щети или същите произлезли от неправилно използване на предмети от играта, КУЕСТОН ООД има право да предяви финансови претенции към участниците в Играта

12. Посетителите знаят и нямат претенции към това, че по време на играта и на територията на обекта са под аудио и видео наблюдение, което е необходимо за протичането на играта, както и съобразно сигурността на играчите.

13. Служител на КУЕСТОН ООД може да направи снимка, клип или аудио запис на посетителите, след тяхното съгласие. Материлите остават собственост на КУЕСТОН ООД и могат да бъдат ползвани за рекламни цели.

14. Не е разрешено да променяте, копирате, лицензирате, прехвърляте или продавате всякаква информаци получена от сайта www.questionrooms.bg. Забранява се още използвате, която и да е част от сайта за незаконна дейност, вреда или обида н други лица.

15. Вие носите отговорност за правилното въвеждане на информацията във формата за резервация. След края на процеса ще получите потвърждение по email. В процеса на резервация Вие доброволно предоставяте на КУЕСТОН ООД ВАШИ лични данни като имена, адрес, ел.поща и телефон с цел да бъдете информирани относно вашата игра.

16. Може да закупите ваучер за игра предлаган от КУЕСТОН ООД, като се предплаща цялата сума на играта за съотвения брой учаснитици, маркирани върху ваучера.

17. Ваучер за игра може да бъде използван само веднъж, след което става невалиден.