fbpx

Стаи на загадките – какво представляват те?

Какво е “Стаи на загадките?”

Това е интензивно, вълнуващо и интелектуално преживяване, чрез което може да разнообразиш повтарящото се ежедневие. Стая, с уникален дизайн, пълна с различни трикове и загадки, които пресъздават тема или сценарий. Напомня доста за компютърните игри тип “куест,” където попадаш в реалност на предизвикателства и задачи за изпълнение. Нашите Стаи на загадките игри са с продължителност от 60 минути и това е времето, за което ще трябва да се измъкнеш от стаята. Игрите са умствено предизвикателство, но също така не изискват никакви специални умения или познания. Събери група приятели или ела с твоето семейство, за да създадете един уникален спомен.

QuestionRooms Пловдив в момента разполага с 2 Стаи На Загадките:

Предизвикателството на Мерлин

Музеят на тайните

Real-life Room Escape Game” както са познати игрите с английско наименование представляват физическа игра на живо, където отбор, обикновено от 2 до 5 души, е затворен в стая и има ограничено време, през което трябва да се справи със серия от загадки, за да намери изход от стаята. Може да срещнеш логически, математически, механични и какви ли още не динамични предизвикателства, като трябва да обръщаш внимание на всичко в стаята и разбира се отборният дух трябва да е на високо ниво. Но въпреки всичко, това е забавление, така че това трябва да е основната цел преди да се направи резервация. Вдъхновенията за стаите идват от филми, книги, бордови игри или други нестандартни идеи.

По време на играта отборът е в постоянен контакт с оператора и при нужда получава адекватни насоки, така че играта да може да продължи до самия край. При необходимост, стаята винаги може да бъде напусната.

Играта се наблюдава с камери от организатора поради ред причини, но една от тях е участниците да не губят прекалено много време в неща, които няма да им помогнат за прогреса или ако запънат на определено място, да се даде ясен жокер, как всъщност трябва да се продължи. Посещение на стаи на загадките е перфектен подарък, отлична възможност за тиймбилдинг, както и добра възможност за прекарване на ценно време със семейство или приятели. Игрите ни са подходящи за лица над 8 годишна възраст, като имаме различни нива на трудност, така че забавлението да бъде на ниво както за малки, така и за големи.

През 2010 година е бумът на този вид забавление, като стаи на загадките игрите стават изключително популярни в САЩ, Европа, Азия и Австралия.

Ако имате някакви въпроси, може да се свържете с нас на

email: office@questionrooms.bg

тел: 0895423150

Може да прочетете и отзиви за нашите игри във Facebook или Google.