fbpx

Играй на живо в Escape room Пловдив – Музеят на тайните

ВИДЕО

СЦЕНАРИЙ

Играй на живо в Escape room Пловдив

май 2024
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Вечер, докато скучаеш и чакаш да стане време, за да отидеш на работа, прещракваш каналите на телевизора и няма как да не ти направи впечатление извънредните новини. В началото не си особено заинтересован, но изведнъж нещо привлича вниманието ти. Убит е уредникът на музея, в който работиш – твоят дългогодишен приятел Д-р Стюарт! Веднага те обзема натрапчиво чувство на притеснение, което започва да се надига в гърдите ти. Дали беше вярно?

Човекът, когото толкова обичаш и уважаваш, беше убит!? Човекът, от когото си научил толкова много и с който си прекарал безброй вечери в разговори по време на нощните ти смени. От целия репортаж в главата ти се забиват само няколко неща убийство.. главният уредник на музея.. вече дори не слушаш, просто гледаш празно в екрана.

За момент в съзнанието ти се прокрадва виновната мисъл, че докато си спал кротко на дивана в дневната, един от най-близките ти приятели е бил убит и ти не си могъл да му помогнеш. Прогонваш бързо гузното чувство и в същия момент погледа ти се спира върху телефона. В цялата трагедия съвсем беше забравил за него. Вниманието ти е привлечено от мигащата лампичка за оставени съобщения.

Чувството на притеснение мигновено те сковава отново – имаш 4 пропуснати повиквания от Д-р Стюарт. Всички са отпреди около час и тридесет минути. „Може би точно преди да бъде убит?” – помисляш си. Чувството на тъга е изместено от любопитство – защо ли Д-р Стюарт те е търсил непосредствено преди злощастния момент? Забелязваш, че имаш оставено съобщение на телефонния секретар и с нетърпение го пускаш. В слушалката се чува изплашеният глас на твоя приятел:

Обаждам ти се от вкъщи. С мен е свършено… нямам много време, затова слушай внимателно.

Кристалът… всичко е заради него – освен гласа Д-р Стюарт се чува силно блъскане по врата и приглушени викове. Дори не успях да разгадая цялата истина.. бях почти накрая, но те стигнаха до мен.. знаех, че това ще се случи, просто мислех че имам повече време.. всичко е в моя кабинет.. трябва да отидеш там веднага. Досега не бях споделил с теб, защото е опасно и не исках да те забърквам в неприятности, но вече нямам избор и ти си единственият, който може да се справи!

Всичко е добре скрито със серия от загадки, с които само ти може да се справиш, но ще успееш. Знам че можеш, всичко е там!

Адреналинът бучи в главата ти. От притеснението и тъгата не е останал и помен. След по-малко от петнадесет минути си в музея. Знаеш обаче, че не разполагаш с много време, тъй като офисът на доктора е следващото място, където убийците биха отишли. Натискаш дръжката и вратата се отваря – отключено е.  “Най- добрите скривалища са най-лесно достъпните” обичаше да казва д-р Стюарт. РАЗПОЛАГАШ С 60 МИНУТИ, за да откриеш кристала и да се махнеш оттам!

 #Музеят на тайните

Стаи на загадките – какво представляват те?

Не забравяйте също да посетите и втората ни стая на загадките Предизвикателството на Мерлин в Пловдив.

Escape room Пловдив игрите са подходящи за всеки, като поводите може да са най-различни – подарък; нещо различно за правене с приятели или семейството; тиймбилдинг; или може би детски рожден ден за деца от 8 до 14 години; защо не и полезно извънкласно занимание за ученици – съберете група от 2 до 6 души и се включете в Escape room Пловдив приключенията.

Играй на живо в Escape room Пловдив – Музеят на тайните – Резервирай своята игра на живо сега или направи уникален подарък по случай специален повод.

Може да прочетеш и мнения на нашите посетители във Facebook или Google.

ТРУДНОСТ

4/5

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

60 минути

ОТБОР ОТ

2-6 участника

УСПЕВАЕМОСТ

39%

НАЙ-ДОБРО ВРЕМЕ

33:43 - отбор Лимон