fbpx

Стая на загадките Пловдив – Играй на живо в Escape Room

Стаи на загадките в Пловдив | QuestionRooms

2-6 60:00

BOOK NOW

Номер 3 – Хижата

QuestionRooms стаи на загадките се завръща с едно ново и вълнуващо приключение за всички любители на ескейп стаите. Готови ли сте за поредното ни предизвикателство? От

BOOK NOW

2-6 участника 60:00 45%

BOOK NOW

Предизвикателството на Мерлин – стая на загадките

Предизвикателството на Мерлин играй още сега QuestionRooms се завръща с нова стая на загадките в Пловдив! Игра, която ще Ви предизвиква да излезете от кутията на ежедн

BOOK NOW

2-6 участника 60 минути 39%

BOOK NOW

Играй на живо в Escape room Пловдив – Музеят на тайните

Играй на живо в Escape room Пловдив Вечер, докато скучаеш и чакаш да стане време, за да отидеш на работа, прещракваш каналите на телевизора и няма как да не ти направи вп

BOOK NOW
Резервирайте час от календара или се обадете на 0879 811 211.
юли 2024
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Цени в QuestionRooms Стая на загадките Пловдив

2 ИГРАЧА

70 лева за игра

3 ИГРАЧА

85 лева за игра

4 ИГРАЧА

95 лева за игра

5 ИГРАЧА

105 лева за игра

6 ИГРАЧА

120 лева за игра

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Бързо и лесно може да запазиш час за игра чрез календара ни.
Escape Room Пловдив те очаква!

В КАПАН ОТ ЗАГАДКИ ЗА 60 МИНУТИ

Отбор от 2-6 души ще бъде заключени в стаята, където ще трябва да се справите с предизвикателствата на трикове и загадки.

НАМИРАЙ ПРЕДМЕТИ И СЛЕДВАЙ УЛИКИТЕ

Цялата игра се осъществява на базата на наблюдателност и логика.

QuestionRooms – Стая на Загадките Пловдив е интензивно, вълнуващо и интелектуално Escape Room Пловдив предизвикателство. Играта се осъществява на живо и този нов вид преживяване е все по-популярен избор за забавление сред пловдивчани. За да се справите, ще трябва да преминете през серия от интересни и оригинални загадки, като използвате логическо мислене, креативност и работа в екип. Не са необходими специални умения или познания.

Само 30% успяват да се измъкнат! Ще се справите ли? Запазете час сега.

КОЙ МОЖЕ ДА ИГРАЕ?

QuestionRooms Стая на загадките Пловдив е подходящ за всички лица над 10 години.
Ако искате да организирате рожден ден за деца под 14, моля свържете се с нас по телефон.

Семейство & Приятели

Уникално забавление в един увлекателен и забързан час. Елате с приятели или роднини и ги вижте как се справят в нестандартни ситуации.

Туристи

Гости сте на град Пловдив? Освен множеството забележителности под тепетата, не трябва да пропускате и нашата Стая на загадките, която е атракция сред жители и гости на града.

Геймъри

Обичаш компютърните игри? Подготвили сме ти нещо дори още по-вълнуващо и то на живо! Харесваш куест, екшън, стратегии или ескейп игри? При нас си на правилното място.

Фирми

Събитията за сплотяване на колектива не са нещо ново за разриващите се компании. Свържете се с нас предварително, за да може да нагодим най-добре графика и играта ни към вашите желания.

escape room пловдив
Логическа стая

#1 в света на забавленията!

Често Задавани Въпроси (ЧЗВ)

Вижте отговори на някои от най-задаваните въпроси за Стая на загадките Пловдив

Кой може да играе?

Играта е подходящо развлечение за роднини, приятели и колеги. Това ще се превърне в един час, който дълго ще коментирате.

Защо да пробвам?

100% от всички, които за първи път играят в нашата логическа-пъзел стая, стават почитатели на игрите на живо. Освен това, преживяването е идеална тренировка за логика, концентрация, наблюдателност, решаване на проблеми и накрая, но не на последно място, голямо забавление.

Вижте какво казват нашите клиетни във Facebook 

Има ли филми или игри подобни на тази дейсност?

В множество компютърни игри, а вече и такива за таблет и смартфон може да решавате най-различни загадки и намирате неща. Един пример може да бъде The Silent Hill. Допълнение на това може да бъдат ТВ предавания като The Crystal Maze и The Cube, филми като Cube, Saw, Room of Fermat също покриват същата идея, а съвсем скоро в края на 2016 година предстои да видим и филмът Escape Room.

Прочетете сценария на Стая на загадките Пловдив – Музеят На Тайните

Разбери повече за игрите тип стая на загадките.

Колко трудна е играта?

Ако отборът е опитен, то колкото повече хора играят едновременно, толкова по-голям шанс имат да се справят, но в това не важи за неопитните отбори или такива, които играят за първи път. Играта ни предлага прилична трудност, която да ви предизвика, но в същото време да не изисква никакви специални умения или знания от ваша страна. Само логика и наблюдателност ще са Ви достатъчни, но не бива да забравяте, че разполагаме с едни неусетни 60 минути. 

Трябва ли ни специални облеко, за да играем?

Не. И все пак препоръчваме да носите възможно най-малко неща с вас, тъй като да може да се движите свободно и бързо по време на играта.

За да се играте в

Стая на загадките Пловдив

игрите на QuestionRooms e необходима предварителна резервация – онлайн или по телефон.

Играта безопасна ли е?

Да. Играта ни не се базира на страх, така че това не трябва да ви притеснява. Все пак, не се препоръчва за хора страдащи от клаустрофобия, бременни жени, инвалиди. Освен това нашият екип ще Ви вижда през цялото време, докато сте в къщата. При необходимост не представлява проблем играта да бъде прекратена и да напуснете стаята по собствено желание преди да изминат 60 минути.

Трябва ли да подобрявам времена в Escape Room Пловдив?

НЕ! Има някои отбори, които играят точно с такава цел, но основно хората ни посещават, за да играят нещо различно на живо, което да раздвижи логическото им мислене. Дори да не успеете да излезете от стаята навреме това не трябва въобще да ви притеснява, тъй като най-важното нещо е да ви бъде интересно по време на този един час и да се забавлявате. Ако успеете в рамките на 60 минути още по-добре! Играта е много приятна и времето в стаята направо лети. Очакваме Ви.

ТЕ СЕ ИЗМЪКНАХА!

За връзка с QuestionRooms Стая на загадките

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.

Адрес: гр. Пловдив, 4000, ул. Иван Вазов №17

0879 811 211

office@questionrooms.bg
QuestionRooms – Стая на загадките в Пловдив