fbpx

Предизвикателството на Мерлин – стая на загадките

ВИДЕО

СЦЕНАРИЙ

Предизвикателството на Мерлин играй още сега

май 2024
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

QuestionRooms се завръща с нова стая на загадките в Пловдив! Игра, която ще Ви предизвиква да излезете от кутията на ежедневието и да се включите в едно незабравимо приключение.

Мерлин събрал всички рицари от околността.
Отвел ги в градините около замъка и им казал: „Усетих присъствието на духа на  Артур, който притежава Ескалибур, не тук, не днес, духът му е пренесен в бъдещето. Вашата задача е да го откриете и да го върнете . ”
Рицарите зашушукали помежду си. Не ги свъртало на едно място. Някои знаели за какво говори магьосникът, а други не. Мерлин изшъткал на всички: „Тихо! Тихо! Оставете ме да обясня. Нито времето, нито пространството му поставят предели. Но силата на Ескалибур и черната магия гоято го държи не ми дава повече от 60мин да удържа тунела на времето”
Силно развълнувани, рицарите отново започнали да говорят помежду си. Всеки един от тях искал да върне духа на Ескалибур. Някои дори  надали победни викове. И се изправили към предизвикателството но се провалили.

Сега Вашият Отбор  е на път да открие невероятния меч, остават 60 мин до затваряне тунела на времето.

Escape room Пловдив
Предизвикателството на Мерлин

Escape room Пловдив игрите са подходящи за всеки, като поводите може да са най-различни – подарък; нещо различно за правене с приятели или семейството; тиймбилдинг събитие; или може би детски рожден ден за деца над 12+ години; защо не и полезно извънкласно занимание за ученици. Просто съберете група от 2 до 6 души и се включете в Escape room Пловдив приключенията.

Не забравяйте също да посетите и първия ни escape room Пловдив – Музеят на тайните, който се радва на множество заключени почитатели на този вид игри.

Стаи на загадките – какво представляват те?

Резервирай своята игра на живо в Предизвикателството на Мерлин сега или направи уникален подарък по случай специален повод.

Може да прочетеш и мнения на нашите посетители във Facebook или Google.

ТРУДНОСТ

Нормална

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

60:00

ОТБОР ОТ

2-6 участника

УСПЕВАЕМОСТ

45%

НАЙ-ДОБРО ВРЕМЕ

45:01, Отбор Донос